Menu

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw wordt wereldwijd toegepast en is uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare bouwmethode. Niet voor niets is deze in Noord-Amerika ontwikkelde bouwmethode overgenomen in de koude landstreken van Canada en Scandinavië. Houtskeletbouw leent zich bij uitstek voor energiebesparing door de grote hoeveelheid isolatiemateriaal, die is opgenomen in onze constructie. Houtskeletbouw woningen voldoen daarom ook ruimschoots aan de Energie Prestatie Norm. (EPN)

Houtskeletbouw woningen zelf afbouwen

De afbouw van een cascowoning is een overzichtelijk proces voor de zelfbouwer. Middels het plaatsen van het casco van de woning is het grootste en meest onoverzichtelijke deel van het bouwproces reeds voltooid. Dit betekent dat de zelfbouwer niet meer weersafhankelijk is en daardoor veel tijdverlies en geld bespaart.

Veel voordelen

Cascohuis weet bij elk ontwerp de voordeligste procedure te hanteren voor het casco bouwproces. Cascohuis biedt u deze diensten om u volledig te ontzorgen, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van een omgevingsvergunning voor zowel vrijstaande als twee-onder-één-kap woningen.

Een eigen ontwerp? Geen punt! Ook hierbij kunnen wij u vanuit onze kennis en ervaring begeleiden, uiteraard volledig afgestemt op uw wensen. De omgevingsvergunning reeds ontvangen? Ook in deze fase kan Cascohuis interessant voor u zijn.

U bespaart op rente en tijd

Een woning laten bouwen is een hele investering. U wilt uiteindelijk de beste kwaliteit voor een lage prijs. Bent u zelf handig en/of heeft u handige en behulpzame mensen in uw omgeving, dan is Cascohuis wellicht iets voor u. In overleg met u doen wij die werkzaamheden die voor u niet mogelijk zijn. U verzorgt zelf de uiteindelijke aftimmering, inrichting schilderwerk etc. Dankzij het unieke bouwproces van Cascohuis kunnen onze cascowoningen bovendien snel opgeleverd worden.
Hierdoor bespaart u op rente en tijd!

Cascohuis

Initiatief van Vastbouw
Spoelerstraat 2 / Postbus 240
7461 TW / 7460 AE Rijssen

Tel: 0548 – 539 964
Fax: 0548 – 52 02 95

info@vastbouw.nl

Onderdeel van:

Neem contact met ons op:

Neem de code over: